El Mindfulness arriba a les aules d’ estudi amb la VIII Jornada de treball adreçada a famílies i professionals de l’educació que es fa a Sant Just

Societat.

Arxiu: Un instant de la trobada del 2019 a Sant Just.
Arxiu: Un instant de la trobada del 2019 a Sant Just.

La Xarxa 0-6, conjuntament amb l’Ajuntament i la UAB, organitza aquest dijous una jornada de treball adreçada a famílies i professionals de l’educació.

Aquesta jornada, que enguany celebra la seva vuitena edició, tractarà sobre tècniques de relaxació vivencial dins de l’aula sota el títol “Mindfulness. Programa TREVA: un espai per a l’atenció, l’escolta i la calma”.

La mestra i formadora Irene Pellicer s’encarregarà de dirigir la sessió, que tindrà lloc a La Vagoneta, de 9 a 13 h, la jornada és gratuïta i no cal inscriure's per poder-hi assistir, a més a més, s’oferirà un servei gratuït d’acollida d’infants mentre duri la sessió.

El Programa TREVA (Tècniques de Relaxació Vivencial aplicades a l’Aula) és una proposta d’intervenció pedagògica que contribueix a la innovació de l’educació del s. XXI, donant resposta a les necessitats actuals de la majoria de les aules, incorporant la relaxació, la meditació i el mindfulness.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article