9 municipis del Baix Llobregat i l’Hospitalet s’ apunten a la 16a edició de La BaixCicletada del 29 de setembre

Societat.

Aquest és el trajecte de la 16ª edició.
Aquest és el trajecte de la 16ª edició.

En marxa un any més l’organització de l’esdeveniment multitudinari de La BaixCicletada, que té com a objectiu promoure l’ús de la bicicleta, enguany Santa Coloma de Cervelló s’afegeix a l’itinerari i ja són un total de nou municipis participants.

La BaixCicletada és l’última activitat de la Setmana Europea de la Mobilitat, sent alhora una de les més destacades, la 16a edició d’aquesta trobada ciclista incorpora com a nova sortida la pista del parc de Can Lluc de Santa Coloma de Cervelló, a les 10.15 h.

Les altres tres sortides són al parc de la Marquesa de l’Hospitalet, a la plaça de la Vila de Sant Vicenç dels Horts i a la plaça de Catalunya de Sant Boi, la BaixCicletada és oberta a famílies i ciclistes de totes les edats a partir de 8 anys.

A l’arribada al Parc de Torreblanca, el físic i divulgador científic Dani Jiménez els estarà esperant per donar-los una benvinguda ‘científica’ on la mobilitat sostenible hi tindrà un paper rellevant.

També se sortejaran bicicletes i lots d’accessoris ciclistes entre tots els i les participants. A més, hi haurà avituallament i diversos tallers. Les inscripcions s’han de realitzar mitja hora abans de l’inici, en cadascun dels punts de sortida. Aquest any estrenen la preinscripció mitjançant el formulari web, per tal d’agilitzar el temps de formalització de la inscripció.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article