Els FGC doblen el servei durant la Diada per facilitar l’accés a Barcelona

Societat.

La gran majoria de la gent que acudeix a BCN per la Diada des del Baix Llobregat fa servir els FGC.
La gran majoria de la gent que acudeix a BCN per la Diada des del Baix Llobregat fa servir els FGC.

Amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya de l’11 de setembre, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) reforçarà el seu servei a les Línies Metropolitanes.

A la línia Llobregat-Anoia se circularà en horari de dia feiner i circularan un total de 390 trens, 170 més dels que circulen en un dia festiu habitual.

Així mateix, es reforçarà el servei dels trens que circularan entre Barcelona i Manresa i entre Barcelona i Igualada, doblant la seva capacitat amb trens de sis cotxes.

En aquesta línia els intervals de pas serán entre Pl. Espanya i Sant Boi: 2 minuts i entre Pl. Espanya i Martorell: 7 minuts. FGC recomana l’ús del transport públic per als desplaçaments fins als diferents actes que s’organitzen durant aquesta jornada i evitar moure’s en vehicle privat, que segurament es veurà afectat per desviaments i limitacions de recorregut.

D’aquesta manera, l’operatiu de reforç d’FGC contribueix a la lluita contra el canvi climàtic i a la millora de la qualitat de l’aire, facilitant i posant a l’abast dels ciutadans una oferta de transport públic eficient i responsable, que redueix l’impacte sobre el benestar de les persones i millora la qualitat de l’entorn urbà i el medi ambient.

L’ús del transport públic és un eina eficaç per impulsar la mobilitat sostenible i apostar per uns desplaçaments més eficients, segurs, equitatius, competitius, tranquils i saludables, amb un consum d’energia i un nivell d’emissions per persona molt més reduït.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article