Molins de Rei inverteix més de 150.000 euros en els centres i equipaments educatius

Societat.

En total s’han planificat prop de 60 actuacions diferents, el 90% de les quals ja estan executades.
En total s’han planificat prop de 60 actuacions diferents, el 90% de les quals ja estan executades.

Per segon any consecutiu l’Ajuntament de Molins de Rei ha invertit prop de 150.000 euros en els equipaments educatius de la vila: escola d’adults, escoles de primària, llars d’infants municipals i escola municipal de música.

El 50% d’aquestes inversions s’han destinat a millores de seguretat, reparacions de teulades i goteres, jocs infantils, sorrals, connectivitat i altres aspectes demanats per les mateixes direccions dels centres.

L’altre 50% de la inversió s’executarà durant aquest mes de setembre i es destinarà a substituir antigues instal•lacions d’il•luminació poc eficients per tecnologia LED a les escoles El Palau i l’Estel.

Una inversió que es recuperarà ben aviat gràcies a l’estalvi energètic que comporta i que és possible que es pugui fer extensiva a algun altre centre aquest mateix any.

L’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i la regidora d’Educació, Ainoa García, han visitat alguns dels centres just abans de l’inici de curs per fer seguiment d’aquestes inversions. Xavi Paz ha dit que “aquesta és una política del govern que hi va haver del 2011 al 2017, que afortunadament es va mantenir l’any passat i que aquest govern nou no canviarà, perquè posem l’educació al capdavant de les nostre prioritats polítiques”.

L’alcalde també ha apuntat que “el curs escolar es presenta amb reptes molt interessants i estem preparant Molins de Rei i els seus equipaments perquè els alumnes puguin treure’n el màxim de profit”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article