El curs escolar 2019-2020 comença al Prat amb dos nous instituts de secundària

Societat.

El Prat tindrà uns 30 centres educatius i 13.000 alumnes.
El Prat tindrà uns 30 centres educatius i 13.000 alumnes.

Dijous vinent, entrarà en funcionament l’Institut El Prat de Llobregat, ubicat en un edifici municipal completament rehabilitat, el de l’antiga Escola del Parc. D’altra banda, la fins ara Escola Pepa Colomer incorporarà els estudis d’ESO, convertint-se així en Institut Escola.

En cadascun dels dos centres s’incorporaran dues noves línies d’ESO (quatre en total). Aquest primer curs entraran en funcionament quatre nous cursos de primer d’ESO, amb 120 alumnes en total.

La implantació del model d’Institut Escola al Pepa Colomer té com a principal valor afegit el fet de ser un model integrat d'escolarització (3-16 anys) que permet aprofundir en la continuïtat formativa de l’alumnat.

L’Ajuntament del Prat, juntament amb la Generalitat i la comunitat educativa de la ciutat, ha treballat des de fa temps per arribar a configurar aquesta nova planificació educativa per respondre a les necessitats d’escolarització.

Amb la incorporació d’aquests dos nous instituts, el Prat compta actualment amb una trentena de centres educatius públics, amb prop de 13.000 alumnes, en les diferents etapes formatives i en ensenyament reglat i no reglat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article