El PSC del Baix Llobregat culpa a la Generalitat de la manca de seguretat

Política.

Els i les socialistes han parlat de la situació política i social actual i han marcat les línies d'actuació pel proper curs polític.
Els i les socialistes han parlat de la situació política i social actual i han marcat les línies d'actuació pel proper curs polític.

Primera reunió del secretariat del PSC del Baix Llobregat on el Primer Secretari, Antoni Poveda ha lamentat que "aquests mesos d'estiu hem constat les conseqüències de la manca d'inversió de la Generalitat en polítiques i recursos per garantir la seguretat dels nostres ciutadans i ciutadanes".

Els i les socialistes del Baix Llobregat han criticat en varies ocasions la manca d’acció del Govern de la Generalitat en temes cabdals per la ciutadania.

“No és el primer cop que hem de veure’ns en la tessitura de demanar a un govern que governi”, ha dit Poveda recordant que “ni en educació, ara que comença el curs, ni en sanitat, infraestructures, etc. s’està donant resposta a les necessitats dels catalans i de les catalanes”.

El secretariat també ha valorat la situació política i social actual destacant que és “vergonyós el paper que està assumint Ciutadans governant amb l’extrema dreta, VOX”, cada cop més allunyats del centre i més propers a la “política buida de confrontació i espectacle”,.

Assegurant que és, "una deriva que està fent que molts i moltes dels seus integrants abandonin aquesta formació política, com estem veient a molts municipis del Baix Llobregat."

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article