Castelldefels recorda que l’ us fraudulent a la zona d’ aparcament & Ride situada darrere de l'estació comporta sancions

Societat.

Després d'haver desplegat una campanya informativa sobre aquest tema, des del passat 29 de juliol es sanciona els conductors.
Després d'haver desplegat una campanya informativa sobre aquest tema, des del passat 29 de juliol es sanciona els conductors.

Aquesta zona d'aparcament impulsada per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) està exclusivament destinada a les persones que utilitzen el tren per desplaçar-se fora del municipi.

Per accedir-hi és necessari instal•lar la corresponent 'app' al telèfon mòbil. Hi ha dos tipus de sancions, les que es deriven d'infraccions que detecta el propi sistema i les que detecta el controlador.

Les primeres succeeixen si es retira el vehicle i se surt de l'aplicació sense haver validat el bitllet de transport o si, havent retirat el vehicle del P + R, s'excedeix del temps de 24 h sense sortir de la 'app'.

Aquesta incidència queda registrada per l'AMB i quan es acumulen tres es considera una incidència lleu i es bloqueja l'aplicació durant una setmana. Si es acumulen tres incidències lleus es bloqueja el sistema durant 6 mesos.

Les sancions externes es consideren infracció i comporten una sanció econòmica equivalent a la zona blava. Això passa si s'ha estacionat el vehicle sense haver activat el servei i si s'excedeix el temps màxim de 24 hores.

La zona d'aparcament P R està activa des de febrer de 2018, però al no estar inclosa en l'ordenança de circulació fins ara no es podia sancionar els vehicles que en feien un mal ús.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article