El Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat a Sant Feliu acollirà l'exposició de l' AMB 'Metròpolis de Ciutats'

Societat.

És una mostra que es realitza amb l'objectiu de compartir coneixement i incentivar la participació sobre el Pla Director Urbanístic.
És una mostra que es realitza amb l'objectiu de compartir coneixement i incentivar la participació sobre el Pla Director Urbanístic.

L'acte d’ inauguració el proper dimarts 17 de setembre comptarà amb la presència de l'alcaldessa Lídia Muñoz, el gerent de l'Àrea Metropolitana de Barcelona Ramon Torra, i la presidenta del CECBLL, Genoveva Català.

L'exposició, que es podrà visitar fins al 29 de setembre, posa a disposició de la ciutadania els continguts desenvolupats per una xarxa de més de 400 persones expertes de diferents disciplines, que han treballat per avançar en la millora de la qualitat de vida dels habitants de la metròpolis de Barcelona.

La mostra està contemplada dins el Programa de participació ciutadana impulsat per l'AMB per garantir el dret de la ciutadania a col•laborar en la confecció del PDU.

En aquest sentit s'estan organitzant diversos tallers participatius arreu del territori metropolità, com el que acollirà també el Centre d'Estudis Comarcals del Baix Llobregat (C/ Estelí, 10) el dimecres 25 de setembre, a les 18 h.

L'exposició s'estructura en tres blocs. La primera part és una introducció al territori metropolità a través d'un audiovisual per comprendre la realitat actual de la metròpolis.

En el bloc central de l'exposició es mostren els reptes que es volen assolir en el metabolisme urbà. A continuació s'exposen un seguit d'illes temàtiques sobre els diferents reptes que es plantegen i que posen de manifest unes necessitats i problemàtiques bàsiques per formular les estratègies i les propostes.

La part final la integra una galeria virtual on s'exposen les visions, els projectes estratègics i els projectes de cada municipi en relació amb les diferents escales: la metropolitana, la supramunicipal i la local.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article