Èxit total de la 1a Trobada intercomarcal Gegantera de Begues

Societat., Cultura.

Foto de família de les colles participants.
Foto de família de les colles participants.

Els Gegants de Barberà del Vallès, els de Cornellà, els de Vilallobent, els Manotes de Tro de l'Hospitalet i els Capgrossos de la Florida, s’ han sumat aquest diumenge a la Colla de geganters, capgrossos i grallers de Begues en la celebració de la primera Trobada Gegantera del municipi.

L’activitat, promoguda per la colla gegantera local i l’Ajuntament de Begues, s’iniciava a partir de les 10 h amb la tradicional plantada que tindria lloc davant de l’Escorxador.

Posteriorment, a partir de les 10.30 h, començava la cercavila que recorria els carrers del Raval de Sant Martí fins arribar a la plaça del barri on tindran lloc diversos balls.

Sobre les 13 h les colles participants arribaven des del Camí Ral a la plaça de l’Ateneu on es realitzaven els balls de lluïment, aquesta és la primera vegada que el poble acollia un esdeveniment d’aquestes característiques.

Cal recordar que en tot cas els gegants de Begues participen activament de les cercaviles de les festes majors i d’altres activitats puntuals del calendari festiu i cultural.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article