13 municipis del Baix Llobregat participaran a la consulta ciutadana del PDU Metropolità

Societat.

Els ciutadans podran contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic.
Els ciutadans podran contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic.

El període d'informació pública del PDU metropolità va començar oficialment el passat 26 de març del 2019, quan el Consell Metropolità va aprovar el document de l'Avanç d'aquest Pla director urbanístic. Aquest finalitzarà el pròxim 13 de desembre.

Sant Feliu de Llobregat acollirà el pròxim 25 de setembre una jornada de participació ciutadana amb l'objectiu de donar veu a la ciutadania i ajudar a divulgar els continguts de l'avanç del PDU metropolità.

Aquesta serà la primera sessió d'un seguit de jornades participatives que es portaran a terme al llarg de tot el trimestre i que recorreran tota l'àrea metropolitana de Barcelona.

Quan s'acabi el període d'informació pública del Pla, està prevista una sessió de retorn, en què es recolliran els resultats del procés de participació que han aportat cadascun dels agents.

Aquesta jornada participativa correspon a l'àmbit de la Vall Baixa i l'Ordal: Begues, Castellbisbal, Cervelló, Corbera de Llobregat, Molins de Rei, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles de Llobregat.

En paral•lel a les sessions presencials, s'han habilitat uns canals de participació en línia per fer les aportacions de forma telemàtica: un espai per a la recollida de suggeriments (https://urbanisme.amb.cat/participacio/suggeriments) i una enquesta (http://urbanisme.amb.cat/participacio/participa/en-linia).

Comentaris

maria jose gomez silva corbera de llobregat
1.

trovo a faltar mes publicitat jacque es un tema molt sensible a poblacions com a Corbera ...

Comenta aquest article