Convocats els primers Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc

Cultura.

La data límit per a presentar els textos originals és el pròxim dissabte 30 de novembre.
La data límit per a presentar els textos originals és el pròxim dissabte 30 de novembre.

Per primer cop, l’Ateneu Torrellenc, amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles, organitza un certamen literari amb l’objectiu de promoure i estimular la creació d’obres de qualitat literària.

La primera edició dels Premis Literaris de l’Ateneu Torrellenc compta amb dues modalitats: una de contes i una de poesia. Les dues obres guanyadores, una per a cada modalitat, rebran 500 euros i s’estudiarà la possibilitat de publicació dels textos amb una editorial. Les obres han de ser originals, inèdites, de temàtica lliure i escrites en català.

Els textos han de presentar-se sota pseudònim, per triplicat, enquadernats o grapats, impresos en fulls DIN-A4 i a doble espai en un sobre tancat a l’Ateneu Torrellenc (carrer Major, número 2, 08629 Torrelles de Llobregat). També se n’haurà d’enviar una còpia en format PDF a ateneutorrellenc@gmail.com.

Els premis sorgeixen arran del conveni de col•laboració signat entre l’Ateneu i l’Ajuntament. L’acte d’entrega es farà al gener en el marc de la Festa Major de Sant Pau. Les bases es poden consultar a documents adjunts, per a més informació, es pot trucar al telèfon 678 533 845 o apropar-se a l’Ateneu.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article