La renovació de la direcció nacional d’ERC i el Consell Nacional del partit es nodreix del Baix Llobregat

Política.

La renovada Executiva Nacional del partit es va reunir ahir per primera vegada.
La renovada Executiva Nacional del partit es va reunir ahir per primera vegada.

La militància ha reconegut la vàlua, el capital polític i l'àmplia trajectòria de lluita i dignitat de Joan Tardà, la seva candidatura al Consell Nacional ha estat la que ha rebut més suports.

El 28è Congrés Nacional d’Esquerra Republicana, celebrat el passat diumenge 15 de setembre i que per primera vegada ha introduït el vot en format electrònic, ha revalidat, amb un 88% dels vots i amb una participació de més del 57% de la militància, la presidència d’Oriol Junqueras al capdavant del partit.

També la de Marta Rovira com a secretària general, i ha avalat al tàndem format per Pere Aragonès i Marta Vilalta, escollits coordinador nacional i secretària general adjunta i portaveu, respectivament.

La nova executiva estarà formada per 11 dones i 10 homes, i incorpora sis cares noves, incloent-hi Sílvia Casola, presidenta de la secció local de l’Hospitalet de Llobregat i que liderarà la nova secretaria de Transició Ecològica.

La comarca del Baix Llobregat tindrà cinc representants més al Consell Nacional, fruit d'aquest procés electoral: Lourdes Armengol (Castelldefels), Maite Aymerich (Sant Vicenç dels Horts), Marcel Escudé (Esparraguera), Montserrat Febrero (Corbera de Llobregat) i Carme Porta (Esplugues).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article