La Policia local de Martorell decomissa una plantació de quasi 300 plantes de marihuana

Societat.

La plantació de 247 plantes de marihuana es trobava en un magatzem situat a la carretera de Piera.
La plantació de 247 plantes de marihuana es trobava en un magatzem situat a la carretera de Piera.

La companyia elèctrica Endesa havia sol•licitat la col•laboració de la Policia Local per efectuar un servei d’acompanyament per tal de verificar una presumpta connexió il•legal al fluid elèctric.

Els operaris van informar als agents que d’aquest immoble sortia una forta olor a marihuana i que les dades de consum eren desmesurades per un habitatge no ocupat. Tots aquests indicis indicaven que a l’interior de l’immoble podria haver-hi una plantació de marihuana.

Després de realitzar les comprovacions pertinents, la Policia Local va esbrinar que en aquest immoble no hi havia ningú empadronat, tot i que van intentar contactar amb els possibles habitants abans de realitzar el tall de subministrament elèctric, sense cap resultat.

Un cop a l’interior de l’immoble, els agents van comprovar que a la primera estança hi havia diversos productes de cultiu com terra de plantació i fertilitzants, a més de diverses eines de jardineria.

A l’habitació contigua, hi havia una instal•lació elèctrica amb diversos focus de llum de gran potència amb els seus corresponents transformadors, dues màquines d’aire condicionat, una caseta de cultiu portàtil amb plantes de marihuana en avançat estat de cultiu i contenidors de planter amb esqueixos de marihuana.

Al final del passadís, hi havia un altra habitació plena de plantes en el mateix estat de cultiu, a més d’un aparell d’aire condicionat de paret i dos més portàtils.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article