Les cireres de Sant Climent protagonistes al calendari solidari dels Mossos 2020

Societat.

Segell baixllobregatí al calendari dels Mossos.
Segell baixllobregatí al calendari dels Mossos.

Dimecres al matí tenia lloc al Recinte Modernista de Sant Pau la presentació del setè calendari solidari editat pels Mossos d’Esquadra.

En aquesta ocasió Sant Climent tindrà una especial presència ja que les seves cireres han estat escollides, amb la participació de la Regidoria de Solidaritat i Gent Gran, per a il•lustrar el mes de maig dins d’una iniciativa que enguany gira al voltant de l’alimentació saludable.

Un cop més, els beneficis obtinguts de la venda d’aquest calendari, del qual s’editaran 18.000 exemplars, es dedicaran a la Federació d'Associacions de Familiars de Malalts d'Alzheimer de Catalunya (FAFAC), amb la voluntat de millorar l’assistència als malalts i de donar suport als seus familiars i cuidadors.

A l’acte hi assistia la fotògrafa que ha fet donació de la imatge climentona, Sabina Torras, acompanyada de l’alcalde, Isidre Sierra, per a rebre el reconeixement del conseller d’Interior, Miquel Buch, i de la presidenta de FAFAC, Imma Fernández.

En finalitzar la presentació, Sierra ha volgut destacar que “tothom en algun moment patirem a prop, o fins i tot en primera persona, aquesta malaltia.

Aquest calendari ajuda a donar visibilitat a un problema tan estès i a aquells que els pateixen de més a prop: els malalts i les seves famílies. Des de Sant Climent sempre ens comprometrem amb iniciatives solidàries i que treballen per l’atenció a les persones com és aquest cas”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article