El consistori de Martorell es queda sense els Esteve desprès de 42 anys amb presència

Política.

Lluís Esteve en el seu últim ple municipal.
Lluís Esteve en el seu últim ple municipal.

La saga Esteve deixa de tindre presencia al consistori martorellenc, el primer representant va ser Salvador Esteve, que començava com a regidor al 1977, i l’ abandonava el 2015. Entre aquestes dates va ser alcalde, president de l’ ACM i de la Diputació de Barcelona.

Al 1995, s’ incorporava al ple municipal el seu fill Lluís Esteve, qui ara renuncia al càrrec per motius personals. Aquest també ha tingut temps de tindre responsabilitats polítiques, excepte la legislatura 2003/2007, sempre ha estat ocupant diferents regidories de govern.

“Prenc una decisió difícil, però molt pensada i reflexionada. Vaig entrar a l’Ajuntament el 1995 amb 26 anys, i he gaudit servint i treballant per Martorell. He conegut molta gent i he intentat exercir el càrrec amb vocació de servei, prudència, de treball en equip, sense fer soroll i intentant mantenir una actitud positiva, resolent problemes i no generant-los”. Amb aquestes paraules, Esteve tancava una etapa política.

També va tenir un agraïment “als alcaldes Esteve i Fonollosa pel mestratge; als martorellencs que treballen dia a dia; als treballadors municipals; als companys de Junts per Martorell; als regidors amb els que hem treballat tots aquests anys; al pare i a la mare i a la meva família”.

Esteve va dir que marxava “tranquil i content, deixant un alcalde i un equip de regidors potents, il•lusionats i amb molt de futur” i amb la voluntat de “seguir treballant per aquest poble d’alguna manera per continuar fent-lo millor”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article