El delegat del Govern de la Generalitat visita Castellví de Rosanes per conèixer de primera mà les necessitats del municipi

Política.

Aquest ha informat als responsables municipals la recent convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024, impulsat per la Generalitat.
Aquest ha informat als responsables municipals la recent convocatòria del Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) 2020-2024, impulsat per la Generalitat.

En la visita a Castellví de Rosanes, Juli Fernàndez s’ha reunit amb l’alcalde, Adrià Camino, la regidora de Serveis Municipals, Victoria Castellanos, i el regidor d’Hisenda, Joan Carles Almirall, per tal de comentar aquests temes.

Aquesta és la primera visita de Fernàndez a Castellví de Rosanes, que ha volgut conèixer amb detall la localitat, la seva idiosincràsia i necessitats de la mà de Camino, Castellanos i Almirall.

Des de l’Ajuntament de Castellví de Rosanes, s’han fet paleses al delegat les mancances actuals d’alguns serveis com el transport públic i la salut per causa del desequilibri territorial que existeix entre Castellví de Rosanes i la resta de municipis del Baix Llobregat.

Castellví és la localitat més petita de la comarca i a més té la població molt dispersa, fet que acaba repercutint en els serveis a què pot accedir la ciutadania.

A més, es donen casos com que el servei de transport interurbà que cobreix una part del terme és compartit bàsicament amb municipis de l’Alt Penedès, més que no pas del Baix Llobregat.

El delegat ha pres nota d’aquestes necessitats i neguits que li han traslladat els responsables municipals. Abans d’acabar la visita, Fernàndez ha deixat constància del seu pas per Castellví i del suport de la Delegació de Barcelona als municipis amb la signatura del llibre d’honor de l’Ajuntament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article