L’ Ateneu santfeliuenc acull la exposició “República. Valors republicans, valors de futur.”

Cultura.

El republicanisme com a eina de progrés.
El republicanisme com a eina de progrés.

Avui es farà la inauguració a les 19 hores, a la seu de l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc, a Sant Feliu de Llobregat (Vidal i Ribas, 23-25).

Organitzada per l’Ateneu Santfeliuenc i la Fundació Cipriano García de CCOO de Catalunya, en el marc de col•laboració de la Universitat Social Lliure Autogestionada de l’Ateneu (USLA) i CCOO Baix Llobregat-Alt Penedès-Anoia-Garraf és una mostra que vol difondre l’experiència republicana que va significar una fita de progrés social i ressaltar els valors republicans com a valors de futur.

L’exposició és un recorregut de la història i dels valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat i també un espai dedicat a la II República, reconeixent les seves organitzacions polítiques i sindicals.

Segons els organitzadors l’espai expositiu és d’entrada lliure, romandrà obert fins el 4 d’octubre amb horari de dilluns a divendres de 17 h a 21 hores i pretén cridar a seguir lluitant pels dret socials i econòmics com a expressió d’avenç democràtic i d’igualtat.

Paral•lelament, el diumenge 29 de setembre a les 13 h, es farà una visita guiada i el dimecres 2 d'octubre a les 19 h, una conferència amb José Manuel Rua, professor d'història de la UB i comissari de l'exposició.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article