El 16 d’ octubre Cornellà acollirà la gala per conèixer qui s’ emporta els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació 2019

Emprenedors.

Les persones que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se en la convocatòria del Cornellà Open Future 2020.
Les persones que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se en la convocatòria del Cornellà Open Future 2020.

La tercera convocatòria del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future, arriba al seu punt i final després d’un any de formació i suport als projectes emprenedors que han arribat com a finalistes i que ara es disputen els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

L’Auditori de Cornellà acull l’acte de lliurament el proper 16 d’octubre a les 18h on els candidats hauran d’efectuar el seu ‘pitch’ per tal de ser avaluats.

L’AMB aporta els premis de valor econòmic i serà un comitè avaluador qui puntuarà els projectes: 10.000€ pel primer guanyador, 7.000€ pel segon i 3.000€ per tercer guardonat.

A més, des de Procornellà, empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà, s’estableix premis ‘en espècie’ que atorgarà el propi públic assistent a l’acte.

El projecte que aconsegueixi el primer premi tindrà accés a serveis del Centre d’Empreses Procornellà per valor de 5.000€ a gaudir durant l’any 2020.

El segon optarà a serveis valorats en 3.000€ i el tercer guanyador rebrà invitacions per a dues persones per els esdeveniments de networking del programa Cornellà Creació Fòrum.

En definitiva, els Premis Metropolitans de Suport a la Innovació tenen com a objectiu promoure iniciatives d’innovació tecnològica i/o digital per tal d’enfortir el teixit econòmic del territori.

La gala posa punt i final a l’actual convocatòria del programa Cornellà Open Future, iniciativa gestionada pel Centre d’Empreses Procornellà i emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques arreu el país.

En total, són vuit els projectes candidats: Autotrading Factory, desenvolupador de sistemes automàtics de trading per operadors de borsa; Hacktheflight, agregador d’ofertes de vols online; Kbox, software d’intel•ligència de vendes basat en model propi d’anàlisi comercial.

 MPA Solutions, plataforma web per l’automatització de processos Back Office i creació de Software personalitzat que replica www.procornella.cat www.cornella.openfuture.org les accions i decisions del personal; Raw Data, sistemes d’intel•ligència artificial i big data aplicats a la predicció quantitativa i qualitativa en explotacions agràries.

V-Tools, solucions pedagògiques en realitat virtual per a la prevenció de l’assetjament escolar i violència de gènere; Kibus, electrodomèstic que cuina aliments deshidratats automàticament per a mascotes; i, per últim, Sonicat Sytems, tecnologia basada en ultrasons d’alta potència per trencar els cristalls de sucre presents en la mel i mantenir-la líquida sense alterar els seus nutrients.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article