El llaç groc tornarà a penjar de la façana de la Diputació gràcies als vots d' ERC JxC i En Comú Guanyem

Política.

Primer entrebanc al pacte PSC JxC de la Diputació.
Primer entrebanc al pacte PSC JxC de la Diputació.

Primera escletxa al govern de la Diputació, Junts va presentar ahir una moció perquè el llaç groc tornès a l’ edifici de la Rambla de Catalunya, recordar que els socialistes el primer que van fer només trepitjar la cadira va ser treure aquest símbol.

ERC no ha deixat escapar la oportunitat de deixar a la socialista Núria Marín amb un pam de nas, ja que aquests governen amb JxC gràcies a un pacte polèmic, cal recordar que Junts podrien haver decantat la balança perquè governessin els republicans, aquests, fins i tot van oferir la presidència a JxC però van preferir decantar-se pel PSC.

El ple d’aquest dijous ha aprovat una moció presentada per Junts per «tornar a incorporar, com a mostra de solidaritat amb els presos i les preses polítiques i com a símbol de la llibertat d’expressió i pensament democràtic, el llaç groc a la façana» de la Diputació. El text ha comptat amb el suport d’ERC-AM i d’ECG; l’abstenció de TxT; i, els vots en contra del PSC-CP, Cs i PP.

Per altra banda, el ple ha desestimat la moció presentada pel PP on es demanava «procedir a donar de baixa a la Diputació de Barcelona de l’Associació de Municipis per la Independència». El document ha tingut els vots favorables de PSC-CP i Cs, els vots en contra d’ERC-AM i Junts i, l’abstenció d’ECG i TxT.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article