El Baix Llobregat la quarta comarca que més “Accelera el creixement”

Economia.

El 44% són empreses amb més de 20 anys d’antiguitat.
El 44% són empreses amb més de 20 anys d’antiguitat.

Durant la sessió inaugural, la diputada de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona, Eva Menor, va felicitar les empreses seleccionades en aquesta edició entre més d’un centenar de candidatures presentades “sou empreses amb alt potencial de creixement, i el vostre creixement esdevé un factor clau per a la competitivitat del nostre país”.

Així, la diputada va continuar fent incís en els resultats exitosos dels participants d’anteriors edicions “347 empreses ja han passat per aquest programa i, de les ja avaluades, superen amb escreix els objectius fixats en termes de creixement en nou llocs de treball, facturació i beneficis coincidint en valorar el programa de forma molt satisfactòria”.

De la seva banda, David Giménez, director executiu de PIMEC, va assenyalar que “som conscients que per reforçar el nostre teixit productiu i millorar la situació actual, hem de contribuir perquè les empreses del nostre territori, creixin, generant més riquesa i més llocs de treball”.

A més, va posar en valor els indicadors que han assolit les empreses que han passat per antigues edicions: L’avaluació de les empreses quatre anys després de la seva participació en el programa ha estat molt satisfactòria, superant amb escreix els objectius marcats inicialment, de manera que l’ocupació de les empreses participants en aquestes quatre primeres edicions ha incrementat un 23%, la facturació un 33% i els beneficis un 83%.

A més, un 66% de les empreses participants en les quatre primeres edicions del programa han introduït nous productes o serveis a la seva cartera, i un 59% han millorat la seva gestió.

La jornada inaugural també va comptar amb la participació de la directora general de Vendes Energivity Consulting, Mónica Mendoza, qui va dirigir el taller de networking entre totes les empreses assistents.

Es tracta d’una de les conferenciants més sol•licitades en temes d’estratègia comercial, intel•ligència emocional i vendes i, a més, és docent de l’escola de negocis ESADE. En aquesta nova edició, es compta amb la participació de 32 ens locals de la demarcació des de les seves unitats d’atenció a les empreses, els Centres locals de Serveis a les Empreses.

Des d’aquests centres, juntament amb les delegacions de PIMEC, es garanteix fer un seguiment i suport adequat durant tot el programa.

Des de l’any 2012 PIMEC i la Diputació de Barcelona ajuden en cada edició del programa ‘Accelera el creixement’ a 50 pimes de la província de Barcelona, proporcionant serveis i incidint en elements claus per al creixement dels negocis com la innovació tecnològica, l’organització i l’equip directiu, la comercialització i la internacionalització.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article