Ple mogut a Molins nou PI Les Licorelles carril BUSVAO i la pancarta en favor dels presos polítics tornarà a la balconada de l’ ajuntament

Societat., Política.

Els camps que hi ha al nord de Molins de Rei, a la zona de la Riera del Molí, acolliran aviat un nou polígon industrial anomenat Les Licorelles.
Els camps que hi ha al nord de Molins de Rei, a la zona de la Riera del Molí, acolliran aviat un nou polígon industrial anomenat Les Licorelles.

Aquesta nova infraestructura ja sap que serà la seu d’una gran empresa del sector de la logística que construirà naus i donarà feina a més de dues-centes persones.

El ple ha aprovat el Pla Parcial Urbanístic un cop superats els nombrosos tràmits administratius. El govern també ha anunciat que durant aquest mandat treballarà amb totes les administracions per millorar els accessos a la vila.

La sessió plenària també ha aprovat dos convenis amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per promoure el programa de mediació per al lloguer social.

Així mateix, s’ha decidit crear diferents comissions informatives especials, entre les quals n’hi haurà una destinada a treballar sobre la municipalització del servei de l’aigua i que estarà presidida pel regidor de la CUP Josep Raventós.

I també s’han fixat dos festius addicionals als vuit d’obertura autoritzada per tot Catalunya: seran els dies 2 de febrer i 27 de desembre de 2020 i 7 de febrer i 12 de desembre de 2021.

La sessió també ha servit per fer diferents posicionaments de caràcter institucional. El ple ha decidit adherir-se a la Declaració Institucional de les Ciutats Defensores dels Drets Humans 2019.

També s’han aprovat sengles declaracions, a favor del carril BUSVAO entre Molins de Rei i la Diagonal de Barcelona i en contra de les amenaces d’ENDESA a les administracions locals en relació al deute relatiu a les factures energètiques de les famílies vulnerables.

Pel que fa a les mocions, s’ha aprovat la presentada per les entitats socials ANC, Òmnium Cultural i Ateneu Mulei de Molins de Rei per tal de fer efectiva la restitució de la pancarta amb el lema “Llibertat presos polítics” a la façana principal de l’Ajuntament.

I, finalment, també s’ha aprovat la moció presentada per tots els grups municipals excepte Junts x Molins per declarar l’Emergència Climàtica a Molins de Rei.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article