Els 9 municipis del Delta del Llobregat debatran sobre el nou PDU Metropolità

Societat.

La ciutadania podrà debatre i fer aportacions sobre el futur PDU el pròxim 8 d’octubre a les 18.30, al Cèntric Espai Cultural del Prat.
La ciutadania podrà debatre i fer aportacions sobre el futur PDU el pròxim 8 d’octubre a les 18.30, al Cèntric Espai Cultural del Prat.

El pròxim dimarts 8 d’octubre el Prat de Llobregat serà la seu d’una jornada de participació ciutadana amb l’objectiu de donar veu a la gent i ajudar a divulgar els continguts de l’avanç del PDU metropolità.

Els ciutadans podran contrastar, debatre i fer aportacions a les propostes del futur Pla director urbanístic. Es tracta de la segona sessió d’un seguit de jornades participatives que es portaran a terme al llarg de tot el trimestre i que recorreran tota l’àrea metropolitana de Barcelona.

La primera sessió es va portar a terme el passat 25 de setembre al Centre d’Estudis Comarcals del Baix Llobregat, amb la participació de més de 60 persones. A finals de mes i fins al desembre, els debats ciutadans es traslladaran a l’àmbit del Vallès, el Barcelonès nord i a Barcelona ciutat.

Quan s’acabi el període d’informació pública del Pla, està prevista una sessió de retorn, en què es recolliran els resultats del procés de participació que han aportat cadascun dels agents.

Aquesta jornada participativa correspon a l’àmbit del Delta del Llobregat i el continu urbà, conformats pels següents municipis: Castelldefels, Cornellà de Ll., Esplugues de Ll., Gavà, l'Hospitalet de Ll., el Prat de Ll. (seu), Sant Boi de Ll., Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Viladecans.

En paral•lel a les sessions presencials, s’han habilitat uns canals de participació en línia per fer les aportacions de forma telemàtica: un espai per a la recollida de suggeriments (https://urbanisme.amb.cat/participacio/suggeriments) i una enquesta (http://urbanisme.amb.cat/participacio/participa/en-linia).

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article