L’ ACM trasllada al president de la Generalitat la implicació del mon local i les seves inquietuds

Política.

Isidre Sierra i Xavi Paz, alcaldes de Sant Climent i Molins han representat al Baix Llobregat.
Isidre Sierra i Xavi Paz, alcaldes de Sant Climent i Molins han representat al Baix Llobregat.

La nova executiva de l'ACM, encapçalada pel president Lluís Soler, s'ha reunit aquest dimecres al migdia amb el president de la Generalitat, Quim Torra.

En total hi han assistit 13 membres del nou Comitè Executiu que va constituir-se el passat 20 de setembre durant la XXI Assemblea que l'entitat municipalista va fer a Girona per escollir la nova presidència.

Aquesta ha tingut lloc al Palau de la Generalitat i també ha comptat amb la consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, i el secretari d'Administracions Locals i de Relacions amb l'Aran, Miquel Àngel Escobar.

Ha estat una reunió a porta tancada per tenir una primera presa de contacte entre el president Torra i la nova executiva de l'ACM, liderada per Lluís Soler, alcalde de Deltebre.

Precisament, Soler ha transmès al President Torra la voluntat que té l'ACM de ser un actor de lideratge i altaveu del món municipal pel que fa a normatives que afectin els ens locals i també li ha manifestat que l'entitat està al servei de les institucions catalanes en l'anhel col•lectiu de llibertat.

Així, li ha comunicat que qualsevol acció envers una sentència condemnatòria en el judici de l'1-O ha de tenir la legitimització del món local per sumar forces.

Al llarg de la reunió els alcaldes i alcaldesses han transmès algunes de les inquietuds que es viuen des del món local. Tant des de l'ACM com des de Presidència han expressat la voluntat de mantenir un diàleg i canal periòdic de reunions.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article