L'empresa municipal de Sant Joan Despí ADSA ha sortejat 48 pisos de lloguer al barri de Pla del Vent-Torreblanca i obre un altre de renda pròpia de 68

Societat.

Està previst que els habitatges es puguin lliurar als seus inquilins la primavera de 2020.
Està previst que els habitatges es puguin lliurar als seus inquilins la primavera de 2020.

ADSA, encarregada de la gestió de l'habitatge protegit a Sant Joan Despí, ha realitzat, el dimecres 2 d'octubre, el sorteig d'adjudicació d'una promoció de 48 pisos de lloguer que s'estan construint al barri de Pla del Vent-Torreblanca.

A la promoció han optat un total de 603 persones, questa promoció forma part del Pla Municipal d'Habitatge 2018-2020 que preveu posar a l'abast de la ciutadania 280 habitatges.

Durant el sorteig d'adjudicació, l'alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, ha assenyalat que "l'accés a un habitatge a preus assequibles és problema greu per a molta gent, i, tot i que les administracions locals no tenim competències en aquesta matèria, som conscients de la necessitat i per això actuem".

Poveda ha recordat que "enfront de la manca de promocions públiques en la majoria de la ciutats de l'àrea metropolitana, des de Sant Joan Despí no hem deixat de treballar en aquests anys per oferir-les".

La promoció, ubicada a l'avinguda de la Generalitat 2A, té 48 pisos de 2 i 3 habitacions, d'entre 55 i 75 metres quadrats útils, amb aparcament i traster inclòs, a un preu màxim de 472 i 580 €/mes, respectivament (despeses de comunitat incloses).

El Pla d'Habitatge Municipal 2018-2020 preveu la construcció d'un total de 280 pisos amb protecció, de lloguer i de venda (tant en règim general com concertat).

Dues de les promocions seran de lloguer, totes dues al barri de Pla del Vent-Torreblanca, i la resta de compra, les cinc de compra es faran a l'eix de l'avinguda de Barcelona i al sector de les Begudes, al costat de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona.

De fet, del 8 d'octubre al 8 de novembre, s'ha obert el període de presentació de sol•licituds d'una promoció de 64 habitatges al costat del nou Estadi Johan Cruyff.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article