Comença a prendre forma el 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat

Societat.

El Consell Comarcal va acollir la presentació del procés d’elaboració.
El Consell Comarcal va acollir la presentació del procés d’elaboració.

L’acte ha estat presidit per la consellera de Dones, LGBTI i Gent Gran del Baix Llobregat, Vicky Castellanos Núñez, que ha volgut destacar el compromís del Consell Comarcal en el desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tot el territori, i ha demanat la implicació de tots els ajuntaments de la comarca.

Tot seguit, la Miriam Solá García, Responsable de l’Àrea de Consultora de la Fundació Surt, encarregada de l’elaboració del Pla, ha presentat el procés d’elaboració del Pla a càrrecs electes i personal tècnic dels ajuntaments i del Consell Comarcal, que formen part de la Taula Comarcal LGBTI.

En aquesta primera fase del Pla, la de diagnosi, hi ha previstes tot un seguit d’accions al territori que permetran determinar la realitat del col•lectiu a la comarca i identificar les principals desigualtats i discriminacions.

El 1r Pla per la Diversitat Sexual i de Gènere del Baix Llobregat, que es portarà a terme amb el suport de la Diputació de Barcelona, facilitarà el desplegament de polítiques per la diversitat afectiva, sexual i de gènere a tots els municipis del Baix Llobregat, independentment de la seva grandària.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article