En llibertat el propietari d’ una plantació d'un miler de plantes de marihuana a Esparreguera

Societat., Salut.

L'arrestat va quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial a l'espera que el citi el jutge.
L'arrestat va quedar en llibertat desprès de declarar en seu policial a l'espera que el citi el jutge.

La investigació es va iniciar el dia anterior, el dimarts 1 d'octubre, quan una dotació de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Martorell, que es trobaven realitzant un patrullatge preventiu per la Urbanització Mas d'en Gall al municipi d'Esparreguera, van notar una forta olor presumptament a marihuana davant d'una de les cases.

Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Martorell van detenir, el dimecres 2 d'octubre, un home de nacionalitat espanyola, de 47 anys i veí d'Esparreguera, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues.

Els agents van comprovar, amb autorització del seu propietari, que al jardí de la casa a quatre vents i a l'interior de dos hivernacles hi havia un total de 960 plantes de marihuana, de gairebé 2 metres d'alçada i amb els seus cabdells.

Finalment, els agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Martorell van detenir, al dia següent, l'home que vivia en aquest domicili com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article