Èxit total del solidari “Tothom amb bicicleta - Homenatge a Miquel Tort” de Molins de Rei

Societat.

La recaptació tant del sopar com de la subhasta aniran per la investigació contra el càncer infantil a la Fundació Sant Joan de Déu.
La recaptació tant del sopar com de la subhasta aniran per la investigació contra el càncer infantil a la Fundació Sant Joan de Déu.

Diumenge 6 d’octubre a les 10.30 ha tingut lloc una nova edició de Tothom amb Bicicleta, enguany ha sigut Homenatge a Miquel Tort. Tothom amb Bicicleta és un acte d’homenatge i a la vegada benèfic.

Per això s’ha facilitat l’opció del Dorsal 0 per aquells que volien fer qualsevol aportació per recaptar fons per a la Fundació Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer infantil.

La participació estava oberta a tothom, grans i petits, nens, pares i mares, avis, sols i acompanyats, per compatir aquest matí de diumenge amb bicicleta.

El recorregut constava de gairebé 7 km, pràcticament pla que, amb sortida al passeig del Terraplè a l’alçada de la plaça de la Llibertat ens portarà tot passejant al barri del Canal, al Polígon del Pla, la carretera, al carrer Major i al barri de La Granja, per tornar novament al lloc d’inici. També, el programa de Ràdio Molins,

Etapa Reina, el pròxim 12 d’octubre, faran tot un seguit d’activitats programades, per fer un Homenatge a Miquel Tort, company de programa que ens va deixar ara fa uns mesos, i amb l’objectiu de recaptar fons per a la Fundació Sant Joan de Déu per la lluita contra el càncer infantil.

Les activitats del programa Etapa Reina que es duran a terme el pròxim 12 d’octubre seran: a la tarda, gimcana popular per a petits i grans al pati del Palau, conferència a la sala gòtica on es parlarà dels 100 anys de la VOLTA a Catalunya, i per acabar la jornada, un sopar a la mateixa sala gòtica, amb una subhasta d’objectes relacionats amb el ciclisme.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article