Dimarts el Prat serà la seu d'una jornada de participació ciutadana amb l'objectiu de donar veu a la gent i divulgar el PDU metropolità

Societat.

A banda del procés de participació ciutadana també es produiran un seguit de debats amb diferents col•legis professionals.
A banda del procés de participació ciutadana també es produiran un seguit de debats amb diferents col•legis professionals.

A finals de mes i fins al desembre, els debats ciutadans es traslladaran a l'àmbit del Vallès, el Barcelonès nord i a Barcelona ciutat.

Quan s'acabi el període d'informació pública del Pla, està prevista una sessió de retorn, en què es recolliran els resultats del procés de participació que han aportat cadascun dels agents.

Aquesta jornada participativa correspon a l'àmbit del Delta del Llobregat i el continu urbà, conformats pels següents municipis: Castelldefels, Cornellà de Ll., Esplugues de Ll., Gavà, l'Hospitalet de Ll., el Prat de Ll. (seu), Sant Boi de Ll., Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Viladecans.

En paral•lel a les sessions presencials, s'han habilitat uns canals de participació en línia per fer les aportacions de forma telemàtica: un espai per a la recollida de suggeriments (https://urbanisme.amb.cat/participacio/suggeriments) i una enquesta (http://urbanisme.amb.cat/participacio/participa/en-linia).

El període d'informació pública del PDU metropolità va començar oficialment el passat 26 de març del 2019, quan el Consell Metropolità va aprovar el document de l'Avanç d'aquest Pla director urbanístic. Aquest finalitzarà el pròxim 13 de desembre del 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article