61 punts d’ informació turística al Baix Llobregat

Societat.

La comarca consolida la aposta pel turisme i suma 10 nous punts d’ informació.
La comarca consolida la aposta pel turisme i suma 10 nous punts d’ informació.

El proper dijous 10 d'octubre a les 12h, tindrà lloc l'acte de lliurament dels distintius a les 61 empreses certificades com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat al Parc Arqueològic Mines de Gavà.

L'acte comptarà amb la presència de la Sra. Raquel Sánchez, Alcaldessa de Gavà, el Sr. Juan Luis Ruiz, Diputat Delegat de l’Àrea de Turisme de la Diputació de Barcelona, i la Sra. Eva Ma. Martínez, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat alhora que Presidenta del Consell Comarcal.

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa l'any 2016 el programa PIT (Punts d'Informació Turística), en col•laboració amb la Diputació de Barcelona, que té com objectiu ampliar la xarxa d’oficines de turisme amb altres espais, empreses i entitats de la comarca.

Es tracta d'establiments (públics o privats) que tenen contacte directe amb el turista, que si bé no poden donar un servei tant complert com les oficines de turisme, però sí que exerceixen una funció informadora en cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

Alhora, aquests punts completen el servei que ofereixen al turista, donant un valor afegit a través de proporcionar informació turística per a continuar l’estada del turista, tot millorant la satisfacció del mateix, en rebre informació adequada, contrastada i fiable.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article