Campanya per millorar els establiments comercials i empreses de serveis a Sant Vicenç dels Horts

Economia.

L’Ajuntament atorga subvencions per valor de més de 22.000 euros.
L’Ajuntament atorga subvencions per valor de més de 22.000 euros.

La Junta de Govern ha aprovat les primeres subvencions de la present convocatòria per a la reforma i modernització d'establiments comercials de Sant Vicenç dels Horts.

Aquests ajuts econòmics tenen la finalitat d'incentivar que comerciants i empreses de serveis del municipi adeqüin els locals, els reformin i els modernitzin per fer-los més accessibles i atractius al públic.

El regidor de Comerç, Xavi Gómez, ha explicat que «l’objectiu del govern és enfortir el comerç local i les empreses de serveis del municipi, per això incentivem que puguin invertir en el seu negoci i oferir una millor atenció a la ciutadania».

El 31 d’octubre acaba el termini per presentar sol•licituds a aquesta convocatòria de subvencions, el model de sol•licitud, així com les bases reguladores i la documentació associada es pot trobar en l’apartat de Subvencions i Ajuts del web municipal.

Per a més informació i assessorament sobre aquesta convocatòria es pot contactar a l’equip tècnic del servei d’Empresa, Comerç, Emprenedoria i Agricultura al 93 680 71 00.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article