El delegat del Govern a Barcelona va visitar l'Ajuntament de Sant Feliu i Sant Esteve centrant-se en el PUOSC

Política.

Fernández es va reunir amb l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa.
Fernández es va reunir amb l'alcaldessa, Lídia Muñoz, i el primer tinent d'alcaldia, Oriol Bossa.

En la trobada han parlat de diversos temes de la ciutat, com equipaments i infraestructures, però principalment han intercanviat impressions sobre el Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Juli Fernández ha explicat que Sant Feliu pot demanar subvenció (d'un màxim de 250.000 euros) mitjançant la convocatòria del PUOSC, que té com a objectiu impulsar accions per tal de fer possible la implementació d'estratègies territorials, que han de permetre als ens locals consolidar els criteris de desenvolupament que afavoreixin la generació d'oportunitats i la creació de sinergies amb els valors i els agents de cada indret.

El mes de febrer l'Ajuntament ja sabrà de quants diners podrà disposar del PUOSC i el mes de maig ja es faran efectius, ja que són partides del capítol 6 de la Generalitat.

La reunió també va servir per parlar dels reptes que té Sant Feliu en àmbits com la Promoció Econòmica o l'Urbanisme. En particular es va parlar sobre la nau de les sedes i el seu futur ús, així com sobre els diners que la Generalitat té compromesos amb l'Ajuntament de Sant Feliu.

També es va aprofitar la presència del delegat del Govern a Barcelona per fer-li saber quins són els projectes municipals per als propers quatre anys.

Per la seva banda, durant la visita al consistori sesrovirenc es va parlar també de temes pendents, l’alcalde Enric Carbonell, li va traslladar la necessitat d’impulsar projectes pendents com l’institut, el vial oest, el desdoblament de la B224 i més habitatge social.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article