PIMEC es bolca en l’Hospitalet i obre una seu

Economia.

La patronal continua guanyant musculatura arreu del territori i s’instal•la a la segona ciutat més gran del país.
La patronal continua guanyant musculatura arreu del territori i s’instal•la a la segona ciutat més gran del país.

La inauguració de la nova delegació de PIMEC a la ciutat, ubicada a l’Avinguda Pau Casals se suma a les 18 seus i delegacions que la patronal té repartides arreu del territori català amb la voluntat de guanyar proximitat i dinamitzar el teixit empresarial.

Han assistit el president de PIMEC, Josep González, l’ alcaldessa de l’Hospitalet alhora que presidenta de la Diputació Núria Marín la tinenta d’alcaldia d’Ocupació, Turisme i Economia Social, Rocío Ramírez, el president de PIMEC Barcelona, Víctor Campdelacreu, el president de PIMEC Baix Llobregat – l’Hospitalet, Joan Soler, i el president d’APEI, Instal•ladors del Baix Llobregat, Ramon Casas, entre altres empresàries i empresaris.

“Vull agrair la col•laboració de PIMEC com a entitat arrelada al territori i felicitar la patronal per la inauguració d’aquesta nova delegació”, ha manifestat Núria Marín durant la visita a les instal•lacions.

Per la seva banda, Josep González ha expressat que PIMEC, com a organització que defensa i representa les pimes, “és present al territori al costat del teixit productiu amb el desig d’atendre millor a les necessitats de les empreses de la ciutat i defensar els seus interessos”.

A més, ha agraït a l’equip de govern de l’Hospitalet el seu suport i reconeixement envers la tasca social de les pimes, que són les que generen la majoria de riquesa i llocs de treball de la ciutat i del país: “Agraeixo en nom de les pimes i els autònoms que l’Ajuntament mostri sensibilitat per al món empresarial i interès per conèixer-lo de prop”.

El president de PIMEC també ha destacat que “l’Hospitalet és la segona ciutat de Catalunya, la seva proximitat a la capital catalana, i la gran activitat econòmica i empresarial que genera la ciutat a través dels seus comerços, els seus hotels, l’organització de fires, etc.”

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article