200.000€ per potenciar la zona industrial de Sant Andreu de la Barca

Economia.

El projecte contempla la millora del clavegueram, renovar la senyalització vertical i horitzontal i instal•lar punts de recàrrega de vehicles elèctrics.
El projecte contempla la millora del clavegueram, renovar la senyalització vertical i horitzontal i instal•lar punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

L’alcalde ha recordat que aquestes millores es duran a terme arran de l’estudi elaborat per la Diputació i que preveu incrementar les capacitats de les zones industrials.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha signat un conveni amb l’Associació d’empresaris i propietaris del Polígon industrial Nord-Est per a la millora d’aquesta zona industrial de la ciutat.

L’alcalde, Enric Llorca, i el representant dels empresaris, Agustí Puig, han signat aquest matí de divendres l’acord que preveu que les dues entitats col•laborin estretament per detectar mancances a la zona i identificar les seves solucions.

Llorca ha destacat que “invertir en la millora dels polígons industrials suposa invertir en el progrés de les empreses, que són el motor econòmic de la ciutat, un fet que significa millorar les condicions de vida de les persones”.

Es previst que al mes de febrer comenci el projecte de millora d’aquesta zona industrial, que compta amb un pressupost de 200.000 euros i el suport de la Diputació de Barcelona. “Ara continuarem treballant amb els empresaris del sector per determinar quines altres millores es poden anar introduint”, ha dit Llorca.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article