Sant Vicenç dels Horts posa sobre la taula 30.000€ per donar suport a que el jovent continuï els estudis postobligatoris

Societat.

El consistori referma el compromís amb l’èxit educatiu dels i les joves.
El consistori referma el compromís amb l’èxit educatiu dels i les joves.

La regidora d’Educació, Patricia Higueras, ha explicat que «des del govern volem donar suport als i les joves que vulguin seguir formant-se més enllà de l’Educació Secundària Obligatòria, perquè creiem que la formació és un dels factors més rellevants a l’hora d’apoderar-se i afrontar el repte de la transició cap al món laboral».

Per una banda, la Junta de Govern ha aprovat una nova convocatòria d’ajuts per a les entitats socieducatives del municipi que duguin a terme programes d’orientació i acompanyament a joves en situació socioeconòmica desafavorida i que estiguin cursant estudis postobligatoris.

Les entitats poden rebre un ajut de fins a un màxim de 7.500 euros, en funció dels joves atesos. L’ajut es va convocar per primer cop el curs 2016-2017.

Durant els tres cursos, a través dels projectes d’acompanyament a joves que duen a terme entitats com La Fundació Trab-Or, la Fundació Maria Auxiliadora o la Fundació Bayt AlThaqafa, 89 joves del municipi s’han beneficiat d’aquesta convocatòria.

Aquesta convocatòria es complementa amb la d’ajuts individuals per a la continuïtat educativa postobligatòria, que es va resoldre el 30 de setembre i anava destinada al finançament de diverses despeses de les i els alumnes matriculats en el primer curs d’estudis postobligatoris durant aquest curs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article