El Prat empresarial l’ Ajuntament i PIMEC renoven la col•laboració per potenciar l’ economia

Economia.

Aquests organitzen conjuntament dijous una jornada per orientar les empreses sobre les restriccions a la circulació a partir de 2020.
Aquests organitzen conjuntament dijous una jornada per orientar les empreses sobre les restriccions a la circulació a partir de 2020.

PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, El Prat Empresarial i l’Ajuntament del Prat han renovat el seu conveni de col•laboració amb l’objectiu d’impulsar l’economia del territori i de seguir treballant plegats i sumar esforços en benefici de les pimes i del col•lectiu de treballadors autònoms de la ciutat.

La rubrica ha anat a càrrec de la regidora de Promoció Econòmica del consistori, Marta Mayordomo, i la regidora de Comerç Débora Gracia, el president d’El Prat Empresarial, Jordi Morera i, per part de la patronal han participat el president de PIMEC Baix Llobregat, Joan Soler, el vicepresident de l’entitat al territori, Jaume Masclans, i el delegat territorial, Agustí Miró.

D’altra banda, ambdues entitats i l’ajuntament han organitzat el pròxim 17 d’octubre al Centre de Promoció Econòmica del Prat una jornada sota el títol ‘Restriccions a la circulació a partir de l’1 de gener de 2020. Estàs preparat?.

Aquest esdeveniment pretén orientar les empreses sobre les alternatives i oportunitats davant les restriccions a la circulació a l’Àrea Metropolitana de Barcelona a partir de l’any vinent, de la mà d’experts en logística i mobilitat, fabricants de vehicles de transport de mercaderies i responsables municipals.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article