Una startup que proposa solucions big data per a l'agricultura guanyadora dels primers Premis Metropolitans de Suport a la Innovació

Emprenedors.

La barcelonina RAW DATA es va portar el màxim reconeixement.
La barcelonina RAW DATA es va portar el màxim reconeixement.

Ahir al vespre es van lliurar els primers Premis Metropolitans de Suport a la Innovació, uns guardons que posen el punt i final a la tercera edició del programa d’acceleració d’idees de base digital i escalables, Cornellà Open Future i que han comptat amb l’aportació econòmica de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

En total eren set les startups candidates als premis. Raw Data, va ser el projecte guanyador dels 10.000€, uns desenvolupadors de solucions big data i intel•ligència artificial aplicats al món de l’agricultura.

El segon premi dotat de 7.000€ va ser per VTools, un projecte basat en realitat virtual per aplicar a les escoles en la lluita contra l’assetjament escolar.

I el tercer premi de 3.000€ va ser per Kibus Petcare que comercialitza un revolucionari electrodomèstic que cuina menjar per a mascotes. Es tracta del primer cop que s’atorguen aquests premis en el marc del Cornellà Open Future, iniciativa gestionada pel Centre d’Empreses Procornellà i emparada per la plataforma global Telefònica Open Future a la recerca de startups tecnològiques arreu el país.

A més, en la mateixa gala s’han lliurat premis ‘en espècie’ que atorga Procornellà, com a empresa municipal de l’Ajuntament de Cornellà en base al resultat de les votacions del públic assistent.

El primer premi que consisteix en tenir accés a serveis del Centre d’Empreses Procornellà valorats en 5.000€ a gaudir durant l’any 2020 va ser per VTools.

El segon premi també consistent en serveis del Centre d’Empreses per valor de 3.000€ va ser per Raw Data i el tercer premi consistent en invitacions per a dues persones per als esdeveniments de networking del programa Cornellà Creació Fòrum va ser per Sonicat, que presenta una innovadora maquinària per liquar mel sense alterar les seves propietats. www.procornella.cat www.cornella.openfuture.org

Els emprenedors que tinguin un projecte basat en tecnologies ja poden presentar-se en la convocatòria del Cornellà Open Future 2020. El termini per optar a la selecció finalitza el proper 31 d’octubre de 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article