En llibertat els membres d’ una màfia que tenia quasi 400 plantes de marihuana a un immoble de Castelldefels

Societat., Salut.

Els agents van identificar als cinc inquilins del immoble, quatre dones i un home, i van notar una forta olor característica de marihuana provinent del pàrquing.
Els agents van identificar als cinc inquilins del immoble, quatre dones i un home, i van notar una forta olor característica de marihuana provinent del pàrquing.

Mossos d'Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Castelldefels van detenir, el dimecres 23 d'octubre, quatre dones i un home, de nacionalitat espanyola, d'edats compreses entre els 22 i els 57 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues a Castelldefels.

Els fets es van produir el mateix dia quan agents de la comissaria de Castelldefels es trobaven realitzant un requeriment judicial en una casa del municipi de Castelldefels.

Els agents van fer comprovacions i a l'obrir la porta del pàrquing van localitzar una plantació de marihuana que ocupava tota l'estança. La plantació estava equipada d'un sistema de ventilació, il•luminació i extracció d'aire, alhora que tenia totes les entrades naturals precintades de forma que no entrava la llum de l'exterior.

A més a més, annex al pàrquing, els agents van localitzar una altra sala també amb una altra plantació de marihuana. En total els agents van decomissar 360 plantes i, davant les evidències, van detenir les cinc persones com a presumptes autores d'un delicte contra la salut pública.

Els arrestats, amb un total de 10 antecedents de la mateixa tipologia delictiva, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article