L’ empresa inclusiva d’ Esparreguera Àuriafil obté el certificat del sistema de gestió ambiental europeu EMAS

Economia.

Amb aquestes dues noves inscripcions ja són nou les empreses que han implantat l’EMAS a Catalunya aquest any.
Amb aquestes dues noves inscripcions ja són nou les empreses que han implantat l’EMAS a Catalunya aquest any.

Àuriafil proporciona ocupació a persones amb discapacitat desenvolupant activitats en serveis de manteniment de parcs i jardins, de neteja, de manteniment de mobiliari urbà i manipulació industrial.

La política ambiental del grup Àuria, del que forma part, basa els seus objectius de millora en potenciar l’estalvi de recursos i la protecció del medi ambient en el marc de l’Agenda 2030 per al desenvolupament sostenible. A més, ja té experiència en la implantació de sistemes de gestió ambiental.

Amb Àuriafil ja són dos els centres del grup que disposen de l’EMAS, ja que el taller Àuria Cooperativa es va inscriure en el registre EMAS de Catalunya l’any 2013, i té la voluntat d’afegir un tercer centre.

L'EMAS és una eina d'ús voluntari disponible per a qualsevol organització que operi en algun sector econòmic de la Unió Europea o fora de la Unió Europea i que vulgui assumir una responsabilitat ambiental i econòmica; millorar el seu comportament ambiental; i comunicar els seus resultats ambientals a la societat i a les parts interessades en general.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article