A partir d’ aquesta tarda es pot visitar a la seu de Comissions Obreres la exposició CCOOmics

Cultura.

CCOOmics és un projecte on hi participen escoles públiques d’ art de Badalona, l’Hospitalet i Barcelona.
CCOOmics és un projecte on hi participen escoles públiques d’ art de Badalona, l’Hospitalet i Barcelona.

Avui a les 18 hores, al vestíbul semisoterrani de CCOO de Cornellà, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de CCOOmics´19 i es presentarà el còmic (obra gràfica en format llibre) “Llegará el invierno”, dels autors Alfonso López i Pepe Gálvez.

Presentarà l‘acte Jesús Martínez, de l’àrea de cultura de CCOO Baix Llobregat i es comptarà amb la participació de Lidia Gómez, Regidora de l’àrea de Joventut i Acció Ciutadana de l’Ajuntament de Cornellà.

La tasca de realitzar un còmic, és molt personal i no hi ha gaires intermediacions entre l’autor i la seva obra que no siguin els elements materials per a realitzar-la.

En el cas de les historietes del CCOOMICS no n'hi ha cap ja que les i els alumnes són les i els responsables totals d’aquestes narracions gràfiques, que són producte de les seves pràctiques.

I malgrat això són fruit també d’una alquímia que impregna el treball individual de sentit col•lectiu i que es produeix al laboratori de les reunions conjuntes dels diferents grups: la Llotja, Massana, Pau Gargallo-Art, la Industrial i Serra i Abella.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article