L’Ajuntament sol•licita a Aigües d’Esparreguera Vidal SL noves analítiques per a certificar la potabilitat

Salut.

Les males olors han tornat a donar-se en les darreres setmanes.
Les males olors han tornat a donar-se en les darreres setmanes.

En relació a això, la companyia d’aigües aquesta va emetre un comunicat el passat dia 31 d’octubre afirmant que l’aigua subministrada ha estat apta per al consum en tot moment.

El mateix comunicat de la companyia d’aigües afirma que, tot i ser perfectament potable, el dia 23 d’octubre es va interrompre el subministrament d’aigua de la Mina i des d’aleshores es distribueix aigua procedent d’Aigües Ter-Llobregat, per tal d’efectuar més controls en relació a les males olors.

Entretant, Aigües d’Esparreguera ha fet arribar l’Ajuntament uns primers resultats d’analítiques efectuades el passat 28 d’octubre sobre mostres procedents de la Mina que certifiquen que valors avaluats es troben dintre dels paràmetres normals.

Després de rebre aquestes analítiques, la regidoria d’Aigua, Energia i Residus de l’Ajuntament ha sol•licitat un anàlisi més detallat per avaluar altres paràmetres que puguin explicar l’origen de les males olors procedents de l’aigua de la Mina.

Segons ha explicat el regidor coordinador de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat, Rogeli de la Cruz, “s’han requerit analítiques ampliades a la companyia d’aigües perquè la certificació presentada fins ara no revela l’origen de les males olors”.

En relació a això, De la Cruz ha manifestat que “malgrat que estem convençuts de la potabilitat de l’aigua subministrada estem en l’obligació de demanar noves proves en l’exercici de fiscalització i control del servei que correspon a l’Ajuntament”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article