La Generalitat reconeix Viladecans amb el Premi a la Gestió Pública

Societat., Cultura.

A la primera edició la iniciativa viladecanenca ha tingut un reconeixement molt important.
A la primera edició la iniciativa viladecanenca ha tingut un reconeixement molt important.

Aquests premien els ajuntaments i d'altres ens públics pel seu suport al teixit comercial i per la seva implicació en el desenvolupament de projectes que impulsin el model català de comerç i serveis, urbà, de proximitat i amb equilibri de formats.

En aquesta categoria ha estat premiat l’Ajuntament de Viladecans (Baix Llobregat), pel projecte “La Galeria Urbana d’Art al Comerç”. Festival Art Al Comerç és una galeria d'art on artistes locals, nacionals i internacionals de renom presenten les seves obres en una selecció de diferents comerços i espais de la ciutat per promocionar i vincular les arts contemporànies amb el comerç local.

Es pot trobar pintura, escultura, fotografia, dibuix, muralisme, amb accions pictòriques, mostra de treballs artístics, actuacions musicals i performances dins el marc dels carrers del Barri Antic i centre comercials de Viladecans.

Aquest projecte, impulsat des de l’Ajuntament de Viladecans, neix amb la voluntat de posar en contacte el món de les arts plàstiques i visuals amb el comerç, dinamitzant-lo i convertint-lo en centre d’un festival anual.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article