La Biblioteca el Molí de Molins de Rei duplica serveis en els seus primers 6 mesos

Societat., Cultura.

Al 2020 es continuaran creant noves activitats per a tothom, s’oferirà una activitat infantil vinculada al món del cinema i un taller per fer curtmetratges amb el mòbil.
Al 2020 es continuaran creant noves activitats per a tothom, s’oferirà una activitat infantil vinculada al món del cinema i un taller per fer curtmetratges amb el mòbil.

El passat 30 de setembre de 2019 es van complir 6 mesos de l'obertura al públic de la Biblioteca el Molí.

L'esperada nova Biblioteca, ubicada a l'edifici del Molí, edifici de gran valor patrimonial tant pel seu passat industrial com per la recuperació d'elements patrimonials, s'està convertint en un equipament cultural referent al municipi.

Un servei dinàmic, un fons actualitzat i ple de novetats, i una programació d'activitats variada i adreçada a tots els públics s'han sumat a unes atractives instal•lacions que donen com a resultat unes xifres excel•lents.

Pel que fa a la programació cultural, la Biblioteca el Molí ha permès fer més col•laboracions amb entitats culturals i altres agents locals, ja que manté les que s'anaven fent i s’amplien amb noves propostes a la programació.

Entre les quals destaquen la possibilitat d’avançar els horaris de les activitats per a públic adult, així com la possibilitat de desenvolupar diferents activitats alhora sense trencar la dinàmica d’ús habitual de la Biblioteca.

El nou espai també ha permès l’ampliació de l'oferta amb tallers de STEAM (Science, Technology, Engineering, Art and Maths) i de presentacions de llibres (per donar una especial presència als autors locals), mentre que també han augmentat el nombre de xerrades.

En els últims mesos també s’han creat el Club de Lectura Jove i el Club de Lectura Dramatitzada i s’ha posat en marxa el Grup de conversa en anglès Talking in English, gràcies al patrocini d'Oxford idiomes de Molins de Rei. A més a més, a partir del desembre s’ampliarà l'oferta d'activitats de capacitació digital per a tots els públics.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article