PIMEC vol copsar les necessitats de la industria automobilística del Baix Llobregat

Economia.

La patronal farà un acte molt potent a l’Hospitalet per portar la transformació del sector a debat.
La patronal farà un acte molt potent a l’Hospitalet per portar la transformació del sector a debat.

El vicepresident de PIMEC Baix Llobregat l’Hospitalet, Jaume Masclans, juntament amb el defensor dels socis de la patronal al territori, Antoni Boza, han visitat l’empresa Nobel Automotive.

Aquesta reunió forma part d’una ronda de contactes que PIMEC ha iniciat amb diferents empreses i representants del sector de cara al pròxim ‘PIMEC Fòrum. Transformació del sector de l’automòbil’.

Aquesta jornada tindrà lloc el pròxim 26 de novembre al Centre Cultural de Bellvitge-Gornal i comptarà amb la participació de la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, de directius de NISSAN i SEAT, així com del president de PIMEC, Josep González, i del president de la patronal al territori, Joan Soler, entre altres participants.

Els assistents a la trobada sobre la indústria de l'automòbil a Catalunya, organitzada per PIMEC i l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, coneixeran de primera mà i podran debatre les alternatives i oportunitats davant dels nous reptes d'un dels sectors econòmics més importants del territori, la seva afectació en les empreses auxiliars i la transformació d’aquestes en els canvis de model de mobilitat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article