ERC l’Hospitalet torna a donar confiança a Sílvia Casola com a presidenta i renova executiva

Política.

La presidenta sortint va fer balanç de la feina feta en aquest temps, del camí recorregut i de les fites assolides.
La presidenta sortint va fer balanç de la feina feta en aquest temps, del camí recorregut i de les fites assolides.

Casola va destacar el retorn de la formació republicana a l’Ajuntament el 2015 amb dos regidors, Antoni Garcia i Coque García, després de dos mandats sense ser-hi presents.

També va posar en valor tota la feina realitzada amb el grup municipal durant aquests quatre anys, que s’ha vist traduïda en un resultat històric el maig passat, “el millor per l’independentisme,” esdevenint segona força a l’Hospitalet amb cinc regidors.

La dirigent republicana també va explicar tota la feina que s’ha dut a terme barri a barri, com demostren no només els resultats electorals –amb creixements importants en tots ells,- sinó també amb el creixement de la militància que ha arribat a xifres històriques, i la creació dels diferents grups i seccions de barri que ja estan en funcionament. 

La nova executiva encapçalada per Sílvia Casola, escollida amb un 93% dels vots, a més de la consolidació de l’organització de les seccions de barri tindrà, entre d’altres objectius, “seguir treballant per construir una alternativa d’esquerres als governs socialista que des de fa 40 anys porten instal•lats a l’Ajuntament.”

Així, l’organització vol seguir sumant i assemblar-se cada cop més a la ciutat construint “un projecte republicà, d’esquerres, feminista, divers, inclusiu i ecologista de manera col•lectiva, i sent la veu de tota la gent que vol un canvi a l’Hospitalet.”

La nova executiva escollida, que és paritària i amb representants de tots els districtes de la ciutat, està presidida per Sílvia Casola, i seguirà acompanyada per Carles Durany com a secretari d’Organització; Roser Bosch com a secretària de Finances.

Domingo Mir com a secretari de Política Municipal; Mercè Vilalta com a secretària de Dones; Pablo Romero com a secretari de Comunicació; Coque Garcia com a secretari d’imatge.

A més de les incorporacions de Siscu Pahissa com a secretari de Campanyes; Roser Piñol com a secretària d’entorn i formació, i 4 vocalies amb Isabel Jodar, Ivan David, Daniel Giménez i Susana Moreno.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article