L’Hospitalet va acollir el debat impulsat per PIMEC Fòrum “Transformació del sector de l’automòbil”

Economia.

PIMEC ha entrat amb força a la localitat als tres mesos d’ obrir delegació fent un acte de grans dimensions.
PIMEC ha entrat amb força a la localitat als tres mesos d’ obrir delegació fent un acte de grans dimensions.

Ha sigut una jornada de reflexió sobre la indústria de l'automòbil a Catalunya, en la qual els més de 150 assistents a l’acte han conegut de primera mà les alternatives i les oportunitats davant dels nous reptes d'un dels sectors econòmics més importants del territori.

El sector de l’automòbil està experimentant una transformació que va molt més enllà de la indústria, es tracta d’un canvi de paradigma marcat per una nova cultura i una nova manera d’entendre la mobilitat. El futur del sector serà complex i hi confluiran diferents actors com ara el transport públic o les plataformes de mobilitat.

És per això que el nou Programa de Suport a la Indústria de la Mobilitat i l’Automoció, que serà presentat de manera oficial el març del 2020, s’està desenvolupant amb la col•laboració de tots els agents implicats, tal com ha explicat avui la directora general d’Indústria, Matilde Villaroya, en el decurs de l’acte.

El president de PIMEC, Josep González, en la seva intervenció ha destacat que “des de PIMEC ens sumem a aquest repte i per això estem col•laborant estretament en el disseny del Programa de Suport a la Indústria de la Mobilitat i l’Automoció”. En aquest sentit, l’entitat entén que és indispensable una partida pressupostària extraordinària per poder desenvolupar-lo amb garanties.

Per la seva banda, l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, que també ha participat en la cloenda de l’acte ha celebrat que PIMEC ja estigui present a la ciutat i ha reconegut l’èxit d’aquesta primera trobada empresarial de l’entitat a la localitat.

L’alcaldessa ha ressaltat la importància de la col•laboració publicoprivada per portar a terme accions de suport al teixit empresarial de la ciutat.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article