Entregats els Premis Sanitat del Baix Llobregat 2019

Salut.

L'acte es va fer a la sala gran de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.
L'acte es va fer a la sala gran de l'Hospital Moisès Broggi de Sant Joan Despí.

Durant l'acte, la cap del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron i professora agregada de la Facultat de Medicina de la UAB, Magda Campins, va pronunciar la conferència "Vacunació i erradicació de malalties".

El president de la Junta Comarcal del Baix Llobregat, César Romero, i el president del CoMB, Jaume Padrós, han participat també a la jornada.

Els Premis Sanitat Baix Llobregat guardonen les dues millors publicacions i comunicacions presentades durant els dos darrers anys, que hagin estat elaborades per metges i metgesses que visquin i/o treballin a la comarca del Baix Llobregat, ja sigui de forma individual o formant un equip de treball, i que es dediquin totalment o parcialment a l'àmbit de l'Atenció Primària o al de l'Atenció Hospitalària.

També es premia el millor treball presentat per un metge o metgessa resident que compleixi aquestes mateixes condicions, aquests guardons suposen un clar exemple de la voluntat del CoMB d'incentivar la recerca i la participació dels col•legiats.

Les convocatòries de Beques i Premis tenen com a objectiu revertir en una millora dels resultats de salut dels usuaris particulars i de la població en general, amb especial èmfasi en millorar l'efectivitat i eficiència dels serveis.

Els professionals guardonats enguany són: Maria Barroso, millor publicació en atenció primària pel treball Validity of a method for the self-screening of cardiovascular risk. Román Freixa-Pamias, millor publicació en atenció hospitalària pel treball Impact of an integral assistance model between primary care and cardiology on the management of patients with ischemic heart disease or atrial fibrillation.

Victòria Lebrón Campos, millor comunicació en atenció primària per l'estudi Detección precoz de violencia contra la mujer en la pareja (VP) y las alteraciones psicopatológicas asociadas mediante el cuestionario breve "Woman Abuse Screening Tool" (WAST) en la consulta de atención a la salud sexual y reproductiva (ASSIR): Resultados Preliminares.

Jordi Mallol Badellino, millor comunicació en atenció hospitalària per l'estudi Estudio comparativo de tres grupos de intervención: resultados funcionales de dos técnicas de prostatectomía radical e implantación de un programa de rehabilitación preoperatoria.

Carles Fabregat Franco, millor publicació o comunicació realitzada per un resident pel treball Pain Flare-Effect Prophylaxis With Corticosteroids On Bone Radiotherapy Treatment: A Systematic Review.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article