Demà es coneixerà la guanyadora dels Premis literaris Delta amb 48 dones participants

Cultura.

Els premis volen donar una perspectiva de dona al mon literari.
Els premis volen donar una perspectiva de dona al mon literari.

El jurat del Premi literari Delta ja s’ ha reunit al Consell Comarcal per deliberar quines seran l’obra guanyadora i l’obra finalista de la 10a edició d’aquest certamen.

L’obra guanyadora, premiada amb 3.000 €, serà publicada en format paper i en format digital i en el cas de l'obra finalista, es reconeixerà amb un premi de 1.000€.

Aquesta edició del Premi Literari Delta de narrativa escrita per Dones, organitzat biennalment per 16 ajuntaments del Baix Llobregat i el Consell Comarcal, ha acollit un total de 48 obres, totes elles inèdites i amb temàtiques com la igualtat de gènere, els drets de les dones o els feminismes, entres d’altres.

L’acte de lliurament de premis, que estarà presidit per la consellera de Feminismes, Gent Gran i Diversitat Sexual i de Gènere, Vicky Castellanos Núñez i que comptarà amb la participació de l’escriptora Gemma Lienas Massot i la il.lustradora Raquel Gu, tindrà lloc el dimecres 4 de desembre a les 18.30 h a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

En el marc d’aquest certamen s’estan duent a terme tallers d’escriptura i creació literària gratuïts als 16 municipis de la comarca que participen en aquesta edició, a més, s’ha posat en marxa un Curs virtual Exprés d'Escriptura.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article