El Centre de serveis a l’empresa de Gavà va acollir la 3ª trobada comarcal de la Xarxa tècnica de serveis d’empresa i emprenedoria

Emprenedors., Economia.

Balanç més que positiu d’ aquest concepte per potenciar l’ emprenedoria.
Balanç més que positiu d’ aquest concepte per potenciar l’ emprenedoria.

L’equip tècnic del servei de l’ajuntament va presentar les accions i els projectes que es desenvolupen des del Centre de serveis a les empreses i persones emprenedores de Gavà.

També es va mostrar al personal tècnic de la Xarxa, els espais disponibles dels serveis de coworking i vivers d’empreses del municipi. Així mateix, es va comptar amb l’assistència de la tècnica del departament de Promoció Agrícola del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Es va presentar el nou servei d’acompanyament a projectes agraris de la comarca, amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca realitzada i oferir al personal tècnic dels ajuntaments participants de la Xarxa, els serveis que es realitzen.

Per finalitzar es va debatre sobre el concepte d’innovació, i es van compartir experiències i bones pràctiques. La trobada es va tancar amb una recollida de valoracions i propostes d’interès a desenvolupar en el marc de la Xarxa pel proper any 2020.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article