El Fòrum empresarial del Llobregat fa balanç del 2019 consolidant-se com a punt de trobada de debat econòmic

Economia.

Una de les trobades més importants va ser la intervenció d’Àngels Chacón, consellera d’ Empresa i Coneixement.
Una de les trobades més importants va ser la intervenció d’Àngels Chacón, consellera d’ Empresa i Coneixement.

El Fòrum ha continuat celebrant els tradicionals esmorzars en format Networking, on centenars d’ empresàries i empresaris del Baix Llobregat i l’Hospitalet han pogut compartir i intercanviar coneixement.

Les personalitats amb qui ha comptat el Fòrum durant l'any 2019 han estat José García Montalvo, XV Premi d'Economia de Catalunya; Josep Ginesta, Secretari General de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; Jaume Armengol, Secretari General de l'IESE.

 Miquel Valls, President de la Cambra de Comerç de Barcelona; Josep Sánchez Llibre, President de Foment del Treball; Pere Navarro, Delegat especial de l'Estat al Consorci de la Zona Franca; Àngels Chacón, Consellera d'Empresa i Coneixement.

Ricard Font, President de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, i Pau Relat, President del Consell d'Administració de la Fira de Barcelona.

Precisament, després de l'esmorzar amb Relat i aprofitant la celebració del SCEWC 2019, es va realitzar per primera vegada un tour guiat per les instal•lacions del congrés, al qual van assistir una trentena de persones acompanyades de Santiago Ballesté i M. Rosa Fiol, President i Vicepresidenta i Directora general d'AEBALL, la patronal que impulsa el Fòrum Empresarial del Llobregat.

Els assistents van poder recórrer els diferents stands de la Fira, visitar i escoltar les explicacions de les empreses expositores més importants que actualment estan desenvolupant o comercialitzant solucions Smart aplicables a diferents àmbits.

A més dels esmentats esmorzars, en col•laboració amb BCN Content Factory i el Cercle d'Infraestructures, s'ha organitzat diferents taules del Cicle d'Infraestructures per debatre i exposar sobre la mobilitat i les infraestructures del territori.

Les taules de debat d'aquest 2019 s'han realitzat a les poblacions de Sant Boi, Sant Joan Despí i Castelldefels i han tractat les últimes novetats en transport públic, les característiques del Baix Llobregat com a territori logístic o la universitat com a infraestructura per al coneixement.

Al gener es celebrarà una nova taula de debat a El Prat i tindrà com a títol El Port, infraestructura de sostenibilitat per al territori. Per al proper 2020, està previst que el Fòrum Empresarial compti amb la participació de Núria Marín, Alcaldessa de l'Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona.

S'està concretant la participació de José M. Lassalle, escriptor i ex Secretari d'Estat per a l'Agenda Digital; Eva Martínez, Alcaldessa de Vallirana i presidenta de Consell Comarcal del Baix Llobregat i Pau Guardans, President de Barcelona Global, entre d'altres noms.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article