Instal•lat un laboratori digital de noves tecnologies a Sant Andreu de la Barca obert a la ciutadanía

Emprenedors.

El nou LabSab està ubicat al centre cívic del Palau, la participació als tallers és gratuïta.
El nou LabSab està ubicat al centre cívic del Palau, la participació als tallers és gratuïta.

L’Ajuntament creat aquest espai adreçat a tot el públic i amb l’objectiu que la ciutadania es pugui familiaritzar amb aquestes eines.

El laboratori, batejat com LabSab, es posa en marxa durant les vacances de Nadal i compta amb un impressora 3D, una talladora làser i una impressora de vinils.

El període per poder fer servir aquesta maquinària, amb l’ajuda i supervisió de personal especialitzat, ja està obert i les persones interessades poden adreçar-se al correu labsabarca@gmail.com.

El regidor de Noves Tecnologies, Xavi Pla, ha explicat que “aquestes eines tenen un cost molt elevat i no estan a l’abast de la major part de les famílies. D’aquesta manera facilitem l’accés a les noves tecnologies de totes les persones de la ciutat”.

La regidora de Participació Ciudatana, Maite Navas, ha destacat que amb aquestes eines els participants podran crear una bola decorativa típica de Nadal o una postal per felicitar les festes. “Els tallers estan pensats perquè hi puguin assistir famílies completes”, ha explicat Maite Navas.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article